Contentmanager Taalblokken

Klant: Malmberg

Opdracht: contentmanager Taalblokken Nederlands en Engels

Mijn rol: Als eindredacteur Taalblokken Nederlands werd ik gevraagd om interim contentmanager te zijn voor Taalblokken Nederlands en ook Engels.

“In de samenwerking met Ingrid staat de menselijke maat voorop en dat is prettig samenwerken. Dit laat onverlet dat ze prima in staat is zakelijk te denken en handelen.
In de interim-functie van contentmanager werd Ingrid behoorlijk in het diepe gegooid, maar wist ze niet alleen te blijven drijven, maar ook de wal te bereiken.
In die paar maanden heeft ze de betrokken auteurs, eindredacteuren en andere externe partijen dusdanig weten te instrueren en motiveren dat de gestelde doelen en planning zijn behaald. Ingrid heeft hiermee bewezen, naast inhoudelijke kwaliteiten, ook over organisatievaardigheden te beschikken.”


Henk J. Mulder –  uitgever / projectmanager Taalblokken

“Ik vond het fijn dat je er was. Het valt niet mee om op zo’n interimplek te moeten troubleshooten terwijl je team ook op zoek is naar antwoorden en oplossingen, maar je was toch maar mooi een rots in de branding. Met een luisteren oor en snel inzicht en veel hard werken en creatief oplossingsvermogen. Dank je wel daarvoor!”

Dymph van der Gun –  auteur Taalblokken Engels