Traject V&V

Klant: ThiemeMeulenhoff

Opdracht: Traject V&V is een mbo-methode voor verzorgenden en verpleegkundigen. De methode is grondig herschreven. Hoofdstukken zijn er bijgekomen, afgevallen of op een andere plek terecht gekomen. De opdrachten van de oude methode waren vooral rollenspelen, discussies en uitzoekopdrachten m.b.v. het internet. Doel van de opdrachten in de huidige methode is op verschillende niveaus verwerking van de theorie.

Mijn rol: De oude opdrachten omwerken naar zo veel mogelijk gesloten vragen, ervoor zorgen dat de opdrachten in de juiste volgorde komen staan, ervoor zorgen dat de opdrachten échte verwerkingsopdrachten zijn, nieuwe opdrachten toevoegen bij nieuwe theorie of bij bestaande theorie waarbij nog geen opdrachten staan, opdrachten schrappen bij theorie die geschrapt is of minder belangrijk is geworden door een aanpassing in de theorie.

“Ingrid heeft de verwerkingsopdrachten voor de Geestelijke gezondheidszorg van Traject V&V grondig bewerkt. Ze pakt de opdracht snel op. De door haar geleverde kopij voldeed aan onze kwaliteitseisen. Ook onze feedback werd snel en adequaat opgepakt. Het was de eerste keer dat ik een klus bij Ingrid heb uitgezet. En het was zeker voor herhaling vatbaar!”

Marjon Aardema – contentontwikkelaar ThiemeMeulenhoff