Jonge Helden!

Klant: Teachers in Media

Opdracht: Jonge Helden! is een digitaal lespakket voor groep 7/8. In dit lespakket krijgen leerlingen informatie over planten en dieren. De leerlingen wisselen met elkaar van gedachten, gaan op onderzoek uit, creëren zelf een mogelijke toekomst voor een plant of dier en tonen hun plan van aanpak. Op deze manier kunnen de leerlingen zelf iets voor deze planten en dieren doen.

Mijn rol: Overleg en afstemming met Future for Nature, Warner en Teachers in Media. En het schrijven van: Handleiding voor de leerkracht, Achtergrondinformatie voor de leerkracht, Button 12 dieren, Achtergrondinformatie bij de 12 dieren, Ouderbrief.

“Ingrid heeft voor het project Future for Nature de educatieve teksten geschreven. Deze heeft zij zeer helder opgezet en uitgewerkt. In het project hebben wij zeer nauw samengewerkt wat geleid heeft tot een goed eindresultaat. Ik heb Ingrid ervaren als een hardwerkende, flexibele dame. Het was prettig met haar samen te werken. Ik zal Ingrid zeker voor een nieuw project weer benaderen.”

Berber Groenenberg – projectleider Teachers in Media