De Digitale Klas

Klant: ThiemeMeulenhoff

Opdracht: Met De Digitale Klas kan interactief worden lesgegeven via het digitale schoolbord. De schermen zijn geschreven bij al bestaande methoden voor het Voortgezet Onderwijs

Mijn rol: Eindredacteur voor schermen bij Op Niveau, een taalmethode Nederlands.

“Ingrid was mijn eindredacteur bij het project De Digitale Klas van ThiemeMeulenhoff. De samenwerking vond ik erg plezierig. Ingrid is kritisch en weet haar feedback op een voor de auteur prettige manier te formuleren. Ik zou graag nog eens met Ingrid werken.”

Stephan Verhoeff – auteur

“Ik heb het heel fijn gevonden om met Ingrid samen te werken. Ze denkt actief mee en geeft duidelijke en eerlijke feedback. Daarnaast vind ik haar persoonlijk benadering zeer prettig. Ze complimenteert collega’s met hun werk en vraagt actief om feedback op de samenwerking.”

Corrien Qureshi – auteur

“Ingrid is eindredacteur voor het project De digitale Klas. De samenwerking met haar is plezierig. Ze is een uiterst flexibele eindredacteur en met de juiste tone of voice begeleidde zij auteurs in de oplevering van hun kopij. Ik kan Ingrid ten zeerste aanbevelen voor redactionele klussen!”

Monique Braam – ICT redacteur ThiemeMeulenhoff